Over Ooghulp

Waarom Ooghulp?

De wachttijd om een oogarts te bezoeken neemt toe. In bepaalde regio’s loopt de wachttijd in ziekenhuizen op tot wel 10 maanden. De bevolking wordt ouder en daardoor neemt het aantal oogziekten toe. De meeste oogaandoeningen zijn vaak niet acuut en niet complex en kunnen door een optometrist in plaats van een oogarts opgelost worden.

Oogklachten

Onze werkwijze

Onze dienst bestaat uit het verlenen van zorg met een netwerk van oogspecialisten. Op onze website is het mogelijk om direct een afspraak te maken met een van onze oogspecialisten. Op Ooghulp.nl is meer te lezen over oogklachten, oogaandoeningen behandelingen.

Een van de oogspecialisten is de optometrist, bekwaam in het herkennen van oogziekten aan de buiten- en binnenkant van het oog. Optometristen spelen een belangrijke rol bij het vroegtijdig signaleren van oogaandoeningen. Indien nodig verwijst een optometrist door naar de oogarts. Wij leveren tele-consultaties waarbij de optometrist direct met de oogarts overlegt.

Oogaandoeningen

Wat bieden wij?

Een team van oogspecialisten, te weten: oogartsen, optometristen, orthoptisten en huisartsen die samenwerken om efficiënter en dichtbij huis oogzorg te verlenen.

Wij bieden oogzorg waarbij de patient zelf contact en afspraken maakt.

Een academie waar oogzorg professionals leren van elkaar om zodoende de kwaliteit van zorg te verbeteren.